Вижте какво ядат кралските бебета

11:45, 30 мар 19 / Любопитно 25 1397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За кралските наследници обичаме да казваме, че са родени със сребърна лъжица в устата. Но тяхната съдба е колкото привилегия, толкова и отговорност. Животът преминава по стриктни правила, които обхващат всички сфери на живота. Да, дори и храненето.

Ето няколко изисквания относно захранването на кралските бебета и деца, които не се различават особено от правилата, които спазват и останалите родители, но пък може и да си откраднем някоя идея.

Кърмата

Това е най-добрата храна за всяко новородено. До Елизабет Втора, дамите в кралския двор предпочитат да наемат дойки. Смята се, че настоящата кралица е кърмила принц Чарлз, а Даяна е заявила изрично, че иска двамата й синове да приемат само нейната кърма.

Кейт Мидълтън кърми и трите си деца, така че нямаме съмнение, че и Меган ще използва този естествен и здравословен метод на захранване с първия си наследник.

Майката

За да бъде кърмата наистина пълноценна и полезна, кърмещата майка трябва да спазва строга диета. И това го знае всяка майка. Без алкохол, силни подправки, чесън и всичко друго, което може да предизвика дискомфорт у бебето.

Плодове и зеленчуци

Когато станат достатъчно големи, кралските бебета започват да се захранват с плодове и зеленчуци, направени на пюре. Нищо необичайно, ще си кажем. Любопитното в случая е, че тази продукция се отглежда изцяло в кралските градини и няма никакви съмнения за качеството й. Уилям и Хари например много са обичали да си хапват ябълки и круши от Сандрингам.

Месо

Не става само с плодови и зеленчукови пюрета, трябва си и месни. Готвачите в двореца задушават пилешко, агнешко или говеждо месо и го смесват със зеленчуци като моркови, грах и карфиол, предава Reader`s Digest.

Пакетирани храни

Когато има кой да ти готви 24/7, смисълът от консумация на пакетирани храни е никакъв. Е, Уилям и Кейт понякога си позволяват да дадат на Шарлот и Джордж по някоя и друга вкусотия, но с голямо внимание към етикета.

С минаването на годините, децата проявяват своите желания за това с какво искат да се хранят, но бързо научават и какво им е забранено. Шарлот например много обича маслини, а Джордж - паста със сирена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама