Какво ще е времето на 1-ви април?

07:10, 01 апр 19 25 850 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 1-ви април ще е предимно слънчево, около и след обяд с временни увеличения на облачността над Централна и Източна България. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 18 и 23 градуса, по Черноморието ще са по-ниски - от 12 до 17 градуса. В сутрешните часове налягането ще е близко до средното. През деня ще се повишава и ще стане по-високо от обичайното. 

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-17 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
Над планините ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има главно след обяд над планините в източната половина на страната. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9 градуса, на 2000 метра - около 2 градуса.

Във вторник над западната половина от страната ще има по-значителни увеличения на облачността и на отделни места, главно в планинските райони, ще превали слаб краткотраен дъжд. С до умерен вятър от североизток ще проникне малко по-студен въздух и температурите ще се понижат, повече в Източна България. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 3 и 8 градуса, максималните - между 14 и 19 градуса, по-ниски в Североизточна България.
 
В сряда и четвъртък ще има разкъсана, през първия ден предимно значителна облачност, почти без валежи. Вятърът ще се ориентира от югоизток, дневните температури в по-голямата част от страната ще са между 13 и 18 градуса, по-ниски в четвъртък по Черноморието.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама