Ето какво става, ако гледаме пиратско копие на ,,Игра на тронове"

20:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 1500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Можем само да предполагаме колко милиона човека по света гледат сериала на НВО по сагата на Джордж Р.Р. Мартин. Колко милиона от тях обаче избират (или са принудени) да го правят, като свалят пиратско копие на сериите? Точно към тях е насочено долното предупреждение.

По-малко от две седмици преди началото на края - премиерата на финалния осми сезон на Game of Thrones, компанията за киберсигурност Kaspersky публикува доклад, в който изброява най-популярните телевизионни програми, които се използват за разпространение на вируси. 

Game of Thrones е най-гледаният сериал, последван от "Живите мъртви", а на трето място е "Стрелата" по комикса от вселената на DC. Сред останалите опасни за даунлоудване сериали са "Костюмари", "Викинги", "Теория на големия взрив", "Анатомията на Грей".

През 2018 г. Game of Thrones съставлява 17% от всички заразени даунлоуди в света - и това при положение, че през тази година дори няма излъчени нови епизоди. Първият и последният епизод на всеки сезон са най-заразени, а Kaspersky са засекли общо 33 различни вируса, свързани със сериала на НВО.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама