Тома Биков: Как Нинова смени Миков?

16:10, 04 апр 19 / Политика 25 1260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

,,Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 милиона лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място на БСП? Ако замълчи по този въпрос, ще приемем, че отговорът е "да"."

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков на пресконференция в централата на партията. "Откъде са дошли тези 30 милиона, какви ангажименти са били поети за тях и как биха били върнати? Ние имаме отговор на тези въпроси, но да отговори тя", провокира Биков. И се учуди на тази цена, понеже БСП не струвала въобще много, с оглед на всичките изборни загуби на столетницата.

Ако тя беше депутат от ГЕРБ, досега да е подала оставка 10 пъти.

Търговия с политическа позиция в полза на криминални и полукриминални елементи - така обясни Биков желанието на "Отечествен фронт", сформиран от противниците на правителството, които искат амнистия за престъпници.

Над 200 СРС-та са проявени към Корнелия Нинова, докато е зам.-министър на икономиката в кабинета "Станишев" - по повод сделки и икономически интереси на "Фронтиер". Тя е най-подслушваният действащ политик и е веднага след следовател Шарланджиева, обяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Като бивш зам.-кмет на Пловдив той обвини соцлидерката в съучастие в "кражбата на века", както наричали в града продажбата на панаира.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама