Цветанов: Цената, която съм платил за апартамента, е много по-висока от тиражираната (Обновена)

10:50, 08 апр 19 / Политика 25 1082 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Цената, която съм платил за апартамента, е много по-висока от тиражираната и проверката ще го докаже", каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той заяви, че срещу партията се води цялостна медийна атака.

Цветанов: Сценаристите на „Апартаментгейт” начертаха и „Костинброд”

„Дори и в момента разговарям с адвоката и правим анализ на това, което се случва. Мисля, че и в момента имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границата на нормалното в обсъждания и коментари”, заяви Цветанов, цитиран от Нова телевизия.

Цветанов говори и пред журналисти във Велики Преслав.

Той за пореден път обясни, че не е прикривал проверка срещу сградата „Златен век“, а даже напротив – според изискванията на АПК е препратил сигнала на компетентните институции, тъй като вътрешната комисия в Народното събрание не може да прави проверки. „Разследването ще покаже, че моята сделка е започнала на много по-ранен етап и разликата, която съм доплатил, е много по-висока от тази, която се тиражира. Дори е двойно по-висока от цената на президентския апартамент“, коментира той.

Цветанов подчерта високият морален стандарт в ГЕРБ и попита защо БСП вместо да поиска оставките на хора с повдигнати обвинения от прокуратурата, партията дори ги поощрява. Пред представителите на медиите Цветанов обясни, че ГЕРБ от една година води подготовка за местните избори и говори с потенциални кандидати за кметове.

„След края на европейските избори ще бъде направен анализ както на резултатите от работата на всички кметове от ГЕРБ, така и техният личен принос по време на европейската кампания“, информира той.

Според политика кметът на София Йорданка Фандъкова е била употребена в цялостна медийна атака срещу ГЕРБ. "С кметът на София имаме перфектни отношения, имаме доверие, градено през годините. Това, което тя ми каза е, че няма тази сила да преодолее всичко, което ми се случва", посочи Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама