Мъжете надничат в смартфоните на половинките си, докато те спят

12:20, 08 апр 19 / Любопитно 25 1014 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Казват, че доверието е едно от най-важните неща във връзката между партньорите. Съдейки по резултатите от ново проучване, направено във Великобритания, броят на хората, които страдат от липсата му, се увеличава, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Допитването, обхванало 2000 души, показва, че една трета от тях "надничат" в смартфоните или профилите в социалните медии на партньорите си, търсейки доказателства за изневяра.

Една пета от мъжете правят шокиращото признание, че докато партньорките им спят, използват пръстовите им отпечатъци, за да отключат телефоните им.

Четиридесет на сто от участниците в допитването не крият, че шпионират половинките си поне веднъж седмично.

Оказва се също, че се увеличава броят на хората, които задействат бракоразводни процедури във основа на информация, на която са попаднали в телефоните или профилите на партньорите си.

"В наши дни технологиите ни дават по-големи възможности да се правим на шпиони. Социалните медии създадоха свят, който окуражава хората да търсят уличаваща информация за романтичните си партньори", казва Мартин Граф, експерт по киберпсихология от университета на Южен Уелс.

Проучването показва още, че над половината от "романтичните шпиони" са попадали на информация, която ги е накарала да вярват, че са се обзавели с рога. В резултат на това 45 процента от тях са прекратили връзката си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама