Михаела Филева: Не крия приятеля ми, най-близките ми хора го познават

14:20, 08 апр 19 / Любопитно 25 1195 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка в парка на чудесата. Това заяви Михаел Филева пред bTV по повод своята връзка. Певицата изтъкна, че е голяма късметлийка с такъв страхотен човек до себе си.

 

"Супер съм му благодарна за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди", обясни тя.  

 

Михаела уточни, че не крие гаджето си, дори го е запознала с най-близките си приятели.

 

"Познава семейството ми, чудесен е и наистина няма нищо общо с музикалните среди", допълни певицата. 

 

"Той има много правилен барометър за добро и лошо", добави певицата и посочи, че приятелят й я прави много щастлива. 

 

"Много силно вярвам в силата на думите и в силата на това да визуализираш нещата, които искаш да ти се случат. Много често го правя. Късметлийка съм, че имам музиката като изразно средство, което много често ми помага да се изправям", разказа още тя. 

 

"Ставам все по-добра в това да се самоанализирам и да определям нещата, които ми липсват, за да мога да ги поправям и за да мога да си ги наваксам тогава, когато имам нужда", сподели Филева.

 

Миналата година изпълнителката си обещала, че ще намира повече време за близките си, защото заради работата често ги пренебрегвала. За тази си е поставила за цел да се научи да делегира работа на другите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама