Тифани Смит ще бъде Меган Маркъл в нов филм за херцозите на Съсекс

16:20, 08 апр 19 / Любопитно 25 1397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любовната история на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл развълнува целия свят. За мнозина това беше сбъдната детска приказка. Този факт вдъхнови режисьора Менхай Худа да направи филма "Harry & Meghan: Royal Romance" („Хари и Меган: Кралски романс”).

На 36-годишната американска актриса Тифани Смит е поверена ролята на херцогинята на Съсекс във втория филм за кралската двойка, пише испанското издание "Ола". Именно „двойничката” на Меган сподели в профила си в инстаграм първия тийзър на продукцията, чиято премиера се очаква по телевизия „Лайфтайм” на 27-ми май – само няколко дни след първата годишнина от сватбата на Хари и Меган.

Филмът е фокусиран върху живота на двамата след приказната им сватба и ще разказва за радостите и предизвикателствата, пред които са изправени влюбените като членове на кралското семейство. Отвъд техните произход и култури, ще видим как Меган и Хари се опитват да намерят баланса между почитта към традицията и това да останеш верен на самия себе си.

Преди около година излезе първата част от историята – филмът „Хари и Меган: Кралски романс”, който разказваше началото на тази любовна история и заради който „Лайфтайм” понесе доста критики, свързани с приликата между актьорите и реалните личности, припомня "Ола". В този случай, Тифани Смит притежава доста от чертите на Меган – и двете имат сходен тен, косите им също си приличат, формата на очите на Тифани напомня на тези на Меган. Може би по-малко изразени у Тифани са носът и усмивката на Меган , според това, което виждаме в тийзъра. Но на моменти тези различия са практически незабележими. Почитателите на кралската двойка обаче са раздвоени относно приликата между двете дами –някои от тях харесват повече актрисата, която изигра Меган в първия филм – Париса Фиц – Хенли.

За Тифани, позната с участието си в Supernatural и Jane the virgin, да се превъплъти в херцогинята на Съсекс е чест и голямо предизвикателство. В своя профил в инстаграм тя сподели няколко снимки и коментира какво е за нея да изиграе тази роля.

„Радвам се, че отбелязах Международния ден на жената с проект, вдъхновен от такава невероятна личност и заобиколена от други красиви, очарователни и велики жени”, написа Тифани над снимка на портрета, с който Бионсе отдаде почит на херцогинята на Съсекс.

С дръзка и приключенска душа, актрисата приема всяко предизвикателство. Много обича екстремните спортове като скачане с парашут, сърф и гмуркане. Танците са другата голяма страст на Тифани, също природата, животните, козметиката и модата. Личният й живот обаче остава пълна мистерия. Въпреки че е активна в социалните мрежи, тя запазва на разстояние от хорските очи и уши най-интимните си преживявания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама