Дюлгеров и още едно неизвестно лице са писали в тефтерчето на Иванчева

10:19, 09 апр 19 / Крими 25 1133 Topnovini
1

В тефтерчето на Десислава Иванчева със сигурност са писали отстранената кметица на “Младост”, бившият кмет и също подсъдим Петко Дюлгеров и още едно неустановено лице. Това е заключението на експертите.

По думите им цифрите, които са в тефтерчето се различават от почерка на Дюлгеров. Възможно е обаче почеркът му да е различен вследствие на влошеното му зрение , промяна в психологическото и физиологическо състояние. Експертизата бе приета и в момента Иванчева дава обяснения.

До експертизата се стигна, след като графолози установиха , че цифрите на изписаните в него суми не са изписани от Иванчева, нито от заместничката й Биляна Петрова. След тази експертиза делото върви към пледоарии и присъда.

Иванчева и Петрова бяха задържани показно в центъра на София по обвинение в получаване на подкуп в особено големи размери с белязани 56 000 евро. Рушветът според прокуратурата бил искам от строителен предприемач, за да му придвижат по-бързо разрешителното за строеж. Като посредник по “сделката” беше задържан Петко Дюлгеров.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани