Ето как да спечелите нощувка в Лувъра

07:20, 13 апр 19 / Любопитно 25 1601 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата "Нощ в музея" с Адам Сандлър. Ако е така, сигурно идеята да пренощуваме в някой музей ни изглежда като едно вълнуващо приключение, което малцина имат късмета да преживеят. А сега Airbnb ни дава тази възможност.

Да влезем в Лувъра тогава, когато всички вече са си тръгнали. Да имаме своя личен гид, който да ни разведе из произведенията на изкуството. Да вечеряме и да изпием няколко коктейла пред картината на Мона Лиза, където ще има изграден уютен хол.

А след това да се оттеглим в покоите си, които са позиционирани в емблематичната стъклена пирамида точно пред музея в Париж, в която е поставена още една, по-малка пирамида, гарантираща ни усамотение.

Вероятно не сме си е представяли подобна нощ. И това е разбираемо, защото за първи и единствен път някой ще получи разрешение за преживяване като това в рамките на Лувъра.

Сайтът, в който можем да резервираме всевъзможни места за спане на всевъзможни кътчета от света си партнира в Лувъра, за да предложи едно съвсем различно изживяване. За да се включим и ни е в надпреварата, трябва да дадем оригинален отговор на въпроса защо бихме били перфектните гости на Мoна Лиза, предава Daily Mail.

Състезанието е само част от инициативите, които Airbnb и Лувъра са ни подготвили. Съвсем скоро на сайта за резервации ще бъдат публикувани подробности и ще можем да запазим своето място за някое от уникалните преживявания.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама