Какво прави Нина Добрев със Зак Ефрон

14:20, 09 апр 19 / Любопитно 25 1661 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всеки, които напоследък е виждал снимки на Зак Ефрон и Нина Добрев, знае, че двамата тренират усилено, за да поддържат добра форма.

 

Досега не сме се замисляли какво би било, ако двамата решат да тренират заедно. Е, вече знаем, защото в канала на Зак Ефрон в YouTube се появи видео, което проследява цяла една тяхна съвместна тренировка.

Всичко започва с думите на актьора, че е тренирал през целия си живот, но вярва, че винаги е от полза да се вслушва в съветите на хора, които разбират повече от него.

Тогава по доста атрактивен начин се появява и Нина Добрев. Тя пък споделя, че като малка е била гимнастичка и много се е забавлявала. Тогава обаче се намесва треньорът им, които разяснява, че ще правят много луди неща, а фокусът ще пада върху дупето.

 

Тези двамата правят наистина много трудни упражнения, но намират и време, за да споделят някои лични преживявания. Така например Нина разказва на Зак за приключенията си в Южна Африка.

Най-интересен е моментът след тренировката, когато Нина Добрев решава да провери дали може да издържи три минути в крио кабина. Стана ни студено, само като я гледаме, а през това време Зак Ефрон й задаваше интересни въпроси, от които разбрахме, че актрисата се възхищава на Одри Хепбърн и на майка си.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама