БДЖ пуска билети за влаковете около Великден

17:00, 09 апр 19 / Общество 25 390 Topnovini
1

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за удобство на пътниците, които ще пътуват с влак за предстоящите празници, от утре, 10 aприл.

Предварителната продажба на билети ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната през периода от 10 април до 6 май, съобщиха от БДЖ.

Оттам напомнят, че клиентите им могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За празничните дни по повод Великден от превозвача предвиждат да осигурят и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Националният железопътен превозвач напомня за своите клиенти, че за определени влакове могат да закупят онлайн билет за своето пътуване. Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител.

Удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони. По този начин не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.