Принц Хари и Опра Уинфри с общ проект за психичното здраве

16:20, 10 апр 19 / Любопитно 25 1069 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският принц Хари обяви, че ще работи заедно с американската водеща Опра Уинфри по документална поредица за Apple свързана с психичното здраве.

Херцогът на Съсекс, който се очаква да стане баща този месец, ще се присъедини към създаването и продуцирането на предстоящо предаване с Опра Уинфру свързано с психическото здраве, съобщиха от двореца в Кенсингтън.

„Много съм горд да работя заедно с Опра по тези онлайн серии, които развиваме заедно от няколко месеца”, заяви принцът в изявление.

„Надяваме се, че тези серии ще бъдат позитивни, просветляваща и включващи в себе си споделяне… възможност за нас да опознаем себе си и хората около нас по-добре” допълни той.

Технологичният гигант Apple, ще излъчи сериала на няколко части. Компанията наскоро излезе на онлайн стрийминг пазара, за да се опита да го вземе от Нетфликс и Амазон.

„Партньорството с Уинфри, която има десетилетия опит като една от най-известните водещи ще се фокусира върху „психическото здраве и психическото благосъстояние”, заявиха от двореца в Кенсингтън.

Неговите създатели се надяват да вдъхновят зрителите „да имат честен разговор за предизвикателствата, пред които се изправяме и как да се снабдим с инструментите, с които да процъфтяваме”, пишат още от двореца.

Все още няма детайли относно продължителността на новия документален сериал.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама