Епично състезание за оставане в Hell’s Kitchen

17:40, 11 апр 19 / Любопитно 25 1196 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Светлана и Татяна ще се изправят една срещу друга не само като индивидуалисти, но и като водачи на своите отбори в Hell’s Kitchen. Едната кухня ще се превърне в истинска казарма с амбициран генерал, а в другата ще станем свидетели на коварни играчи, удари под кръста и опити за стягане на редиците. Светлана или Татяна ще успее да докаже, че мястото й е в Кухнята на Ада и ще продължи състезанието за голямата награда до край? 

Преди това ще видим как двете номинирани ще се изпотят доста в стремежа си да покажат на шеф Виктор Ангелов коя е по-добрата. Ще има главен герой в чиния, а каква ще му е гарнитурата, ще зависи от знанията и уменията на двете да покритият успешно дисциплината троен готварски скок. Коя от двете ще бъде по-бърза, по-сръчна и по-умна ще разберем довечера.

Ще има ли обаче чиния, която да е наслада за окото и небцето на взискателния шеф Ангелов? Ще е забавно и образователно – ще научим какво е рататуй, кой е Пол Бокюз и с какво са се хранили гладиаторите, а на края – топ чинии. Победителят ще има предимството да си избере отбора, с който ще се състезава по време на вечерната резервация, но и ще получи още една привилегия. 

Вечерната резервация ще постави началото на епична битка между началниците на двете кухни по пътя им за оставане в Hell’s Kitchen. ВИП гостите на ресторанта в лицето на голямата певица Николина Чакардъкова, известният диригент Максим Ешкеназитрио Трик и фолк сензацията Галин ще наливат допълнително масло в огъня на адската кухня.

 Сигурно е, че вечерната резервация ще опъне до скъсване нервите на шеф Ангелов. Един отбор ще се озове в казармата с генерал, чието оставане в Hell’s Kitchen е заложено на карта, а другият отбор ще затъва дълбоко в блатата на грешките, смяна на караула, удари под кръста и коварни ходове.

Какво ще се случи на финала и кой ще продължи да готви „като за последно“ в Кухнята на Ада ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по Нова телевизия. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама