Марешки вярва, че "Воля" е алтернатива на статуквото

15:05, 14 апр 19 / Политика 25 1386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Усещаме прилива на симпатизанти от разочарованите от така самонареклите се „Обединени патриоти“ и от разединената команда в така самонареклите се десни около ДСБ, които са в коалиция с някакви либерали. Виждаме прилив, естествено, от разочарованите от скандалите около ГЕРБ. След днешната дата ще бъдат още повече и разочарованите от БСП.

Това каза за БНР лидерът на „Воля“ и водач на евролистата на партията Веселин Марешки в коментар на социологическите прогнози, че формацията му може да излъчи представители в следващия ЕП. 

Той обясни:

„Основното е, че на тези избори ние сме единствената алтернатива на цялото статукво. След като приключиха регистрациите, се видя, че са регистрирани само такива, които са управлявали и са част от статуквото и провала на управлението, който е направил България бедна и корумпирана и има една алтернатива – „Воля - българските родолюбци“. Само ни остава отговорната задача да убедим все повече хора, че сме различни, че сме успели, преди да влезем в политиката - за разлика от много други и знаем как да поправим бързо щетите в управлението.

Абсолютно незаконно е да се излъчват предизборни клипове преди на началото предизборната кампания, категоричен бе в предаването „Неделя 150“ политикът, който може да бъде видян в ТВ-клипове, които, според него, нямат „нищо общо с предизборна агитация“:

„Това е консултирано много добре с нашите юристи и с юристите на всички медии. Рекламни клипове на нашата на нашата партия – платена реклама в рекламните блокове. Политическа реклама, а не предизборна. От 26-и април ще започне агитацията и тогава нашите клипове ще имат съвсем друг вид!“.

От "Воля" са убедени, че излизат със силна програма за евроизборите заради прагматичния си опит

„Идваме от един успешен бизнес и знаем как да решаваме въпросите бързо и сега, а не да ги отлагаме във времето. Това разминаване между институциите и гражданите, тази ниша и тази дупка я запълваме ние. Казваме: „Да, можем и знаем и най-вече имаме смелостта да го направим“. Аз не мисля, че хората, които са се изреждали във властта, са неможещи и незнаещи, само че, когато отидат там, дали от страх, че ще им вземат терасите и апартаментите, че ще ги осветят или нещо друго, нямат смелостта да покажат своите знания и умения“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама