Вижте кои са новите ,,Ангели на Чарли"

14:20, 16 апр 19 / Любопитно 25 1218 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Миналото лято разбрахме, че "Ангелите на Чарли" ще го бъде, но в главните роли няма да видим Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу, както сме свикнали, а съвсем нови секси ангели. И филмът няма да е римейк на някой от старите.

Новите ангели ще бъдат Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска, а вече има и първи снимки от подготвяния филм.

Римейка на "Ангелите на Чарли"  ще даде и първата голяма роля за 21-годишната Ела Балинска. На режисьорския стол ще седне Елизабет Банкс("Перфектният ритъм 2", 2015 г.), като филмът ще се фокусира върху новото поколение "ангели", което отново ще работи за мистериозния Чарли. 

Наоми Скот участва предимно в сериали, но бъдещето за нея изглежда доста обещаващо. 

Първата ѝ голяма роля дойде в Power Rangers (2017 г.), където тя изигра розовия рейнджър. Скот ще вземе участие и в предстоящия филм за Aladdin, където ще я видим като принцеса Жасмин.

Няма съмнение, че са много секси, но информацията около филма е истински оскъдна. Новите ангели ще продължат да се борят срещу престъпността, защото Townsend Agency се е превърнала в световна сила що се отнася до сигурността на хората.

Сабина Уилсън (Кристен Стюарт) е купонджийка, която е отличен професионалист, но буйният ѝ нрав я прави непредсказуема. Джейн Кано (Ела Балинска) е бивш агент на MI6, която е основният двигател на триото. Елена Хохлин (Наоми Скот) пък е тех-гуруто, от което всеки специален екип има нужда.

От снимките разбираме, че трите ще пътуват доста по света, като някои от спирките им са Истанбул, Хамбург и Берлин, пише Entertainment Weekly. С роля в новия "Ангелите на Чарли" може да се похвали и Ноа Сентинео, който ни стана много симпатичен покрай участието си в To All the Boys I've Loved Before на Netflix.

Премиерата на филма е насрочена за края на септември 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама