Къде няма да има вода в София

07:00, 17 апр 19 / Общество 25 340 Topnovini
1

На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тайга“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Тайга“ от ул. „Ком“ до ул. „Моравча“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тайга“ пред бл. 1А.

На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Солунска“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Солунска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“
ул. „Цар Самуил“ от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Солунска“
ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 544, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Витиня“, ул. „Летоструй“, ул. 546, ул. 547.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 544 №13.

На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Поглед“, вилна зона „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Поглед“, ул. „Люлински поток“, ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“, ул. „Буен поток“
ул. „Равнище“ в участъка от ул. „Дъга“ до ул. „Поглед“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дъга“ ъгъла с ул. „Пладнище“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани