Задържани са заподозрени за убийството на мъж в Смолян (ОБНОВЕНА)

11:45, 18 апр 19 25 1174 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Има задържани лица за убийството край Смолян. По непотвърдена информация, случаят е изяснен и задържаните са повече от едно лице, като една от версиите е, че между тях има и бивш съкилийник на убития 41-годишен мъж, съобщи БТВ.

На 15 април на разклон за село Пещера и село Турян, в местността „Пещерско бърце“, в горист участък беше открит труп на мъж, затрупан с клони от иглолистни дървета. Тялото е било намерено от гъбар, подал сигнал на тел. 112.

Започнати са незабавно процесуални действия. Назначена бе тройна съдебномедицинска експертиза. При извършена аутопсия в болницата в Смолян е установено, че смъртта на жертвата е настъпила в резултат на задушаване, след счупване на подезичната кост. Вещите лица са потвърдили, че се касае за насилствена смърт.

Вчера бе изяснена и самоличността на убития – 41-годишен безработен мъж от Смолян. Дактилоскопска експертиза е установила, че става въпрос за мъж на име Георги, като смъртта му е настъпила преди около 15 дни, съобщиха от Апелативна прокуратура.

Георги е бил в затвора и е пуснат на свобода преди по-малко от месец.

Има множество присъди зад гърба си. Не е бил семеен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама