Манолова: Нямам намерение да сменям позицията си, но може да реша друго

13:40, 18 апр 19 / Политика 25 1091 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Нямам никакво намерение да си сменям позицията, което обаче не означава, че в някакъв момент няма да реша друго", заяви в парламента омбудсманът Мая Манолова. От думите ѝ стана ясно, че не обмисля възможността да се кандидатира за кмет на София, каквото информация се тиражира в публичното пространство.

„Нямам такова решение“, категорична беше Манолова. Тя подчерта, че каквото и да е нейното решение след време, ще го обяви публично.

„Благодарих на парламента за възможността да работя за българските граждани. Това наистина ме прави щастлива и аз го върша от цялото си сърце, но това не означава, че не бих могла в даден момент да го правя и от друга позиция“, коментира общественият защитник, цитиран от БГНЕС.

Мая Манолова: Българските граждани имат огромни проблеми

Тя каза още, че високият ѝ рейтинг е резултат от работата на всички над 60 души екип, които работят в институцията и той не бива да се приписва персонално на нея. "Измерването на висок рейтинг създава страхове и подозрения у много хора. Знам също така, че те биха искали предварително да знаят имам ли някакви планове и намерения. Няма как да им кажа нещо, което не съм решила и няма как да ги информирам за нещо, което не знам", подчерта Манолова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама