Нервите на Филип не издържат в новия епизод на „Дяволското гърло“

13:20, 18 апр 19 / Любопитно 25 1170 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Парче риза на една от жертвите, нож - вероятното оръжие на убийствата и надпис „Един ден“. Дали предстои ново убийство в "Дяволското гърло" или това са знаци, оставени с цел да поведат разследването в нова посока?

Нервите на Филип не издържат – няма отпечатъци, нито следи, а убиецът си играе с тях. Междувременно Донка ще се натъкне на улика, която може да преобърне разследването. Тя ще се сблъска със съмнителен мъж, облечен в черно – дали това не е извършителят на убийствата и дали Донка няма да се окаже следващата му жертва?

Мия е разтърсена от изчезването на дъщеря ѝ. Ситуацията изглежда критична, когато се появява информация, че тя е с основния заподозрян за тежките престъпления. Мия и разследващите полицаи мобилизират всички ресурси и започват издирване. Всеки миг закъснение може да се окаже фатален за младото момиче.

Играта, в която Диaна попада внезапно, ще я отведе до територия, която е непозната и опасна. Ще успее ли и този път да се измъкне невредима - тази вечер в новия епизод на "Дяволското гърло".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама