Бионсе: Страдах от високо кръвно през втората бременност, беше тежко

16:20, 18 апр 19 / Любопитно 25 1121 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В новия си документален филм, наречен "Homecoming", Бионсе разкрива тежките усложнения, които е получила по време на бременността с близнаците Руми и Сър Картър.

Изпълнителката разкри, че е страдала от прееклампсия - високо кръвно налягане. Това е 60% по-често срещан проблем при чернокожите, отколкото белите жени в САЩ. Точно тези жени са с четири пъти по-голям риск от смърт при раждане. Заради прееклампсията бебетата могат да се родят недоносени или с много ниско тегло. Може също да намали количеството на кръвта и кислорода, които бебетата получават, информира вестник "Дейли Мейл", цитиран от ,,24 часа".

Новият филм показва подробности за животозастрашаващите трудности по време на бременността на 37-годишната звезда, месеци преди емблематичното представяне на фестивала "Коачела" през 2018 г. Всъщност Бионсе е трябвало да пее на фестивала през 2017 г., но всичко се променя, когато тя разбира, че е бременна.

"Докато бях бременна с Блу Айви - бях активна, а с близнаците беше другата крайност. Трябваше да съм на легло в продължение на един месец. Кръвното ми налягане беше опасно високо", споделя тя.

"Тялото ми премина през повече, отколкото си мислех и можех да си представя. С Блу имах толкова спокойна бременност, а втората беше изключително тежка. Но в крайна сметка Руми и Сър бяха родени живи и здрави. Тялото ми се промени драстично след тази бременност, бях 98 кг. в деня на раждането", добавя Бионсе.

"Трябваше ми време да се възстановя и да се излекувам".

Малко, след като ражда близнаците, Бионсе започва трескава подготовка за "Коачела". Нейното завръщане на сцената беше запомнено с шеметен спектакъл и влезе в историята, като едно от най-великите изпълнения.

"В началото имах мускулни спазми, които сигурно се дължат на възстановяването след секциото. Умът ми не беше на сцената. Умът ми искаше да бъде с децата - нещо, което хората не могат да видят."

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама