Борисов: Имотите на "ало" измамниците да бъдат иззети, ако се налага

10:50, 19 апр 19 / Политика 25 1311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Решихме да дадем гласност на нашето събрание заради темата с "ало" измамниците, защото е социална. Години наред се предупреждават хората. Вече има и задържани. Сега виждате цялата престъпна схема. Надявам се, че имотите на тези ще бъдат разследвани и иззети, ако се налага". Това заяви премирът Бойко Борисов в свое изказване по повод акцията в Горна Оряховица в четвъртък.

Между 8 и 10 млн. лв. на година са щетите от "ало" измамниците

"Много се заговори за убийството от Смолян. Заговори се дори, че прилича на този прекрасен филм "Дяволското гърло". Радвам се, че колегите работиха бързо и откриха извършителите. На колегите от Ловеч разрешавам да разкажете после на медиите за убийството от 2016 г. - едно брутално убийство, изнасилена и разчленена жена. Вече имаме задържан, има самопризнания", каза той за случая с открития труп на мъж край Смолян.

"Позравявам и колегите от СДВР за бързото залавяне на убиеца от "Младост". Убийството от Ловеч съвпада с това от Русе", коментира Борисов.

"Премиерът е поставил задача в следващата година телефонните измами да бъдат намалени наполовина", обяви по време на националното съвещание на ръководството на МВР заместник главният прокурор Иван Гешев. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама