Ева Майдел получи отличие от Европейската организацията на данъкоплатците

13:40, 19 апр 19 / Политика 25 1067 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Политиките, които реализираме на национално, местно или европейско ниво винаги имат за цел просперитета на гражданите. Личното ми убеждение, че политиката трябва да помага с реални резултати за всеки един човек, ме ръководи и благодаря за признанието.“, заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по повод отличието на Европейската асоциация на данъкоплатците „ТАО“, коете й бе връчено за активната й работа в защита на потребителите и в подкрепа на малките и средни предприятия.

ТАО е основана през 1969г. в Люксембург. Една от основните цели на асоциацията е да се бори срещу неефективното изразходване на бюджетите на публичния сектор. В края на всеки мандат организацията връчва награда на заслужили евродепутати, които работят в подкрепа на малките и средни предприятия и гражданите.

Българският евродепутат от Групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел получи награда в категорията “Вътрешен пазар” за своята дейност по намаляване на административните пречки пред предприятията, както и за повече по-защитени потребители в дигиталната икономика. „Да защитаваме интереса на гражданите е голямо предизвикателство - Европа е многостранна и често това, което искат едни граждани е противоположно на това, което искат други. Необходими са лидери и политици, които да работят за консенсус и компромис, които да изграждат мостове между различните политически семейства.“, добави още Ева Майдел.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама