Къде няма да има вода в София

07:00, 22 апр 19 25 889 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Виктор Григорович“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яков Трайков“ ъгъла с ул. „Даскал Манол“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Професорска“, с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сливница“ (четни номера), ул. „Младежка“, ул. „Летец“, ул. „Професорска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Младежка“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на тeзи инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Спас“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Свети Спас“, по ул. „Рудината“ от ул. „Сергин Сердарски“ до ул. „Георги Бенковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рашовец“ ъгъла с ул. „Свети Спас“.

На 22 април 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богданци“q, жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Богданци“ от ул. „Мировци“ до ул. „Гевгели“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богданци“ ъгъла с ул. „Мировци“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама