Ген. Атанасов: При „Апартаментгейт” става въпрос за пране на пари

10:10, 22 апр 19 / Политика 25 1320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не може скандалът с апартаментите и терасите да не се окаже влияние върху изборите. При нас има диктатура, но на алчната посредственост”, коментира пред bTV лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„Очевидно става въпрос за пране на пари от тези, които купуват. Те плащат под масата, защото не искат да доказват произхода на средствата си”, уточни ген. Атанасов.

С подаване на оставки ли се свършва всичко, запита още той.

„Има много сериозно напрежение в българското общество, хората вече са осъзнали, че основния проблем идва от тези, които упражняват властта и затова са толкова чувствителни по темата с апартаментите", смята още лидерът на ДСБ.

Проблемът не е в това кой каква собственост има, проблемът е в това, че няма институции действащи, които би трябвало да проверяват фактите, които се съобщават от политиците и други хора в техните декларации, добави той.

„Наближат ли избори, това се усеща в риториката на Борисов, който обикновено вади историята за дядо му, който бил убит от комунистите", отбеляза ген. Атанасов. Той допълни, че се усеща страх у лидера на ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама