Ето как ще изглеждат iPhone 11 и iPhone 11 Max

19:50, 22 апр 19 / Любопитно 25 1390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В края на миналата седмица в китайската социална мрежа Weibo се появиха снимки на калъпи за производство за калъфи за iPhone 11 и iPhone 11 Max, които потвърждават слуховете за дизайна на следващите флагмани на Apple.

По всичко личи, че гърбовете на новите телефони ще са променени и ще са "украсени" с доста обемисти и недотам естетически издържани издадени квадратни модули, които ще помещават три камери.

Сред тях се очаква да има главен 14-мегапикселов сензор, 10-мегапикселова камера за далечно снимане и Time-of-Flight сензор за детайлно разпознаване на околната среда.

Снимките от Weibo показват, че и тази година Apple няма да лиши телефоните си от модула в горната предна част на телефона, където се намират селфи камерата, слушалката и други сензори.

Цялата информация до тук разкрива технологии, които по нищо не превъзхождат последните Galaxy S модели на Samsung или тези на Huawei в лицето на P30 и P30 Pro. Като добавим и това, че най-вероятно никой от новите модели на Apple няма да разполага с 5G модем, бъдещите iPhone 11 и 11 Max започват да изглеждат все по-малко атрактивни.

 

Възможно е Тим Кук и хората му да ни шашнат с нови екстри под формата на много по-мощни чипове и нови подобрения по камерите, но за момента следващите телефони на Apple изглеждат доста скучни на фона на последните, които видяхме от другите водещи производители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама