20% от хората си затварят очите пред изневярата

18:20, 23 апр 19 / Любопитно 25 1010 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Милиони британци не биха напуснали партньорите си, дори и да се разбрали, че са им изневерили, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Допитване, направено по поръчка на правната фирма "Симпсън Милар", показва, че една пета от хората са склонни да си затварят очите пред кръшкането на своите партньори. Шокиращо, 18% от анкетираните дори не считат сексуалния контакт извън връзката за изневяра.

Данните сочат още, че според мнозинството участници в допитването кръшкането не винаги предполага физически контакт. Внушителните 82% от анкетираните определят половинките си като неверни, ако те изпращат съобщения, флиртуват или купуват подаръци за някого извън връзката им.

Очаквано мъжете са по-склонни да прелюбодействат - един на всеки петима е готов на забежка по време на почивка. За сравнение - дамите, които биха сложили рога на партньора си, докато почиват, са едва една на 14.

Алкохолът играе съществена роля в изневярата. Двадесет процента от анкетираните обаче смятат, че ако са били пияни, деянието им не се брои за кръшкане.

Допитването показва още, че най-склонни да простят изневярата на партньора си са жителите на Ливърпул, следвани от обитателите на Лийдс и Нюкасъл.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама