Снимки на деня 23.04.2019

14:05, 23 апр 19 25 4325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Снимка на земята отвисоко, публикувани на официалният уебсайт на НАСА във връзка с Деня на Земата (вчера).
Красив букет от рози в Барселона, Каталуния, Испания. Каталуния днес празнува Гергьовден като според обичая на испанците се подаряват на приятели и роднини рози като подарък.
Ден на траур в Шри Ланка! Днес се състояха множество погребения на починалите по време на експлозии на католическия Великден.
Поддръжници на настоящия президент Петро Порошенко се събраха, за да му благодарят за изминалия мандат в Киев, Украйна. В неделя се проведоха президентски избори, в които Влодомир Зеленски спечели с голяма преднина пред Порошенко.
Разрушената църква „Св. Катрин Париш“ в град Порак, Филипините поради земетресение с магнитуд 6.1 по Рихтер, което разтърси провинцията Панпанга на 22 април. Според данните 7 души за загинали, 81 са били ранени и 24 са в безизвестност.
Наводнени улици и пътища след силните дъждове в Сана, Йемен.
Университета в Рангсит, Тайланд отвори модерна лаборатория за изследване на въздействието на медикаменти с конопена основа и качеството на медицинското лечение с тези лекарства.
Днес празнуваме Международния ден на книгата.
Йордания представя джаз фестивалът Аман, който събра местни и международни джаз музиканти. Тази година се провежда осмото издание на фестивала от 19 до 25 април в Аман, Йордания.
Кадър на цветния килим от лалета в Полша.
Снимка на земята отвисоко, публикувани на официалният уебсайт на НАСА във връзка с Деня на Земата (вчера).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама