Дженифър Гарнър застана на корицата на "People"

11:20, 24 апр 19 / Любопитно 25 1211 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата и защитничка на правата на децата Дженифър Гарнър се усмихва на корицата на броя "Красивите" на сп. "People", което й посвети и статия за начина, по който балансира изявите си в Холивуд и бизнеса с майчинството.

"Благодарна съм всеки ден", пише зад снимката на 47-годишната актриса, седнала върху капака на автомобил на фона на зелени хълмове, предава БТА.

Дженифър Гарнър притежава компания за бебешка био храна. Тя е и посланик на правозащитната организация "Спасете децата". Успешната кариера в Холивуд и телевизията съчетава с отглеждането на трите си деца от бившия си съпруг Бен Афлек - 13-годишната Вайълет, 10-годишната Серафина и 7-годишния Самюъл.

"Започвам да осъзнавам, че тази работа няма да продължи вечно", казва Дженифър Гарнър. "Не и по всепоглъщащия начин с всяко ядене, всеки момент, всеки ден, който толкова обичам от 13 години. Ще се промени, но има красота и в това как всичко става на епизоди", допълва тя.

Актрисата призна, че когато се прибере у дома от фото сесия, децата не харесват бляскавия й вид и искат да видят отново майка си. "Ще си измиеш ли лицето? Ще вържеш ли косата си на опашка? Сложи си очилата и обикновените дрехи!" - най-често реагират те. "Приемам го като комплимент", споделя актрисата. "Искат да приличам на мама".

Миналата година сп. "People" смени заглавието "Най-красивите" с "Красивите", за да премахне усещането за конкурсно начало. В броя, който ще излезе в продажба в петък, са включени също актрисата Приянка Чопра, певиците Камила Кабело и Кейси Мъсгрейвс, актрисите Бри Ларсън и Лупита Нионго.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама