Рапърите от „Скандау“ ще пеят на Празника на яйцето в Павликени

14:00, 29 апр 19 / Култура 25 1318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рапърите от „Скандау“ ще направят първия си концерт в Павликени за Празника на яйцето. Седмото издание на атрактивния местен фестивал ще се проведе на 4-ти май в парк „Кирил Ракаров“ от 10:30 ч. с вход свободен, съобщиха от общината.

По традиция празникът започва с изпълнения на групите от детските градини и самодейни състави. През деня са предвидени много игри с публиката, забавна работилница за сувенири за децата, както и атрактивни състезания. Кулинарният конкурс отново ще даде възможност на талантливите готвачи да покажат своите способности, а жури с председател Иван Звездев ще оцени най-добрите сред тях.

След допитване до младите хора в града, лично кметът инж.Емануил Манолов покани един от най-нашумелите млади изпълнители – момчетата от група „Скандау“. Броени дни след успешния им концерт в зала „Арена Армеец“ рапърите ще изпеят хитовете си и в Павликени.

За последните две години момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на "БГ радио", две поредни години "Група на годината" на Българските Хип-хоп награди, а самостоятелното парче на Тото "Чужди усмивки" стана песен на 2018 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама