Мелания Тръмп става на 49

15:30, 26 апр 19 / Любопитно 25 2002 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп празнува 49-ия си рожден ден. Голяма част от историята на живота й до известна степен остава мистерия, защото Мелания разкрива малко и все избрани подробности за своята същност, за семейството си, за образованието и кариерата си.

Тя е родена на 26 април 1970 г. в словенския град Севница. Започва да работи като модел, когато е едва на 16, предаде Нова телевизия. Твърди, че има висше образование. Журналистически проверки обаче показаха, че е следвала архитектура и дизайн, но е прекъснала учението си, за да замине за Милано и Париж и да се оттаде на модата. Мелания говори пет езика – словенски, английски, френски, сръбски и немски. 

Става американска гражданка през 2006 г. и твърди, че за нея това е огромна привилегия. Тя е едва втората стопанка на Белия дом в историята на САЩ, която не е родена в страната. 

Как среща Доналд Тръмп?

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 г. Сватбеното им тържество в Палм Бийч е пищно и бляскаво, а роклята на булката - дело на модна къща "Диор", струва 100 000 долара.

Докато изготвял профил на Мелания, журналист от списание „GQ” направил шокиращо откритие. Първата дама има полубрат – незаконен син на баща й Виктор Кнавс. Денис, който вече е над 50-годишен, се появил на бял свят преди Виктор да се ожени за майката на Мелания. Търговецът на коли обаче така и не признал сина си. Започнал да плаща издръжка на майка му, едва след като тя доказала пред съда с ДНК тест, че Денис е негово дете. Понастоящем той живее в Словения.

Мелания първоначално отричала, че има брат. След разкриването от медиите на документи от съда обаче, бившият модел казала, че не е разбирала правилно въпросите по болната за нея тема и споделила, че „от години” знае, че има брат.

Мелания признава, че синът й Барън е копие на баща си. Споделял неговите интереси, като голфа, например, и дори следвал модния му стил. 9-годишното момченце обичало да носи костюми и вратовръзки. Копирал обаче и поведението на баща си – това на истински шеф.

„Наричам го „мини Доналд”. Той уволняваше свои детегледачки, както и някои от домашните ни помощници”, разказва Мелания в интервю от 2011 г. И добавя, че изгубилите работата си, бързо били връщани на позициите си – пак от малкия Барън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама