Коя е била първата голяма страст на Шарлийз Терон?

14:20, 29 апр 19 / Любопитно 25 1203 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската красавица Шарлийз Терон сподели, че майка й всъщност и е дала идеята за актьорството, съобщава Контакт мюзик. В момента 43-годишната актриса е една от най-големите звезди в Холивуд, но първата й голяма страст е била балетът.
 
На въпроса дали винаги е искала да стане актриса, Терон признава: "Не, аз бях балерина, когато бях на четири години, и смятах, че това е нещото, с което трябва да се занимавам. Напуснах Южна Африка на 16 години и учех в чужбина, издържах се с моделство. Бях в Ню Йорк, когато разбрах, че с кариерата ми е приключено, колената ми бяха казали "чао", а аз никога съм нямала "план Б".
 
Тогава нейната майка Герда идва на помощ, предлагайки й да опита с актьорството. "Моята майка. Тя долетя, за да ме види през декември, беше смразяващо, аз живеех в едно мазе без прозорци и ядях сладолед. Казах ѝ, че не знам какво да правя, а тя ми отвърна: "Ти никога не си била най-добрата балерина. Технически имаше много други момичета, които бяха по-добри от теб, но когато трябваше да си умиращ лебед, ти беше умиращ лебед, това беше твоето силно място", споделя сега Шарлийз.
 
"Това звучеше толкова смешно, но тогава тя каза: "Знаеш ли какво чух, че снимат филми в Лос Анджелис, трябва да отидеш. Все пак не искаш да си на 80 и да се чудиш какво можеше да бъде". И тя беше права. За това и дължа доста", заяви Терон, отговаряйки на въпроса, кой е дал идеята за актьорската й кариера.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама