Снимки на деня 30.04.2019

11:30, 30 апр 19 / Денят в снимки 25 3631 Topnovini
Градини на кралски азалии в парк в Гунпо, Сеул.
1
Японския император Акихито в деня на церемонията по абдикацията, в Имперския дворец в Токио, Япония, 30 април 2019 г. Император Акихито, 85 г., е първият японски император, който абдикира трона в модерната епоха. Неговият наследник е най-големият му син, който ще бъде коронован за император на 1 май, който ще отбележи началото на периода на Рейва.
2
Демонстранти се сблъскаха с полицията по време на протест във връзка с образованието и здравеопазването, които завършиха в сблъсъци между протестиращите и полицията в Тегусигалпа, Хондурас.
3
Въздушна гледка към оранжерия в Сеулския ботанически парк в Сеул, Южна Корея. Разположен в западните покрайнини на южнокорейската столица, масивният парк се състои от оранжерия, езеро, блато, открита гора и тематична градина и ще бъде официално открита на 01 май.
4
Изгрев над Охридското езеро, близо до Струга, Република Северна Македония.
5
Колумбийци, участващи в процесията на Девата на Росарио по време на 52-ия музикален фестивал „Валенато Легенда“ във Валедупар, Колумбия, 29 април 2019 г
6
Главният технолог на Amazon Robotics, Tye Brady говори на откриването на срещата на Amazon Web Services (AWS) в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия, 30 април 2019 г. Събитието е едно от най – големите технологични конференции в Австралия и се очаква да събере хиляди посетители.
7
Кораб на Народната освободителна армия плава в пристанището Виктория в Хонг Конг, Китай, 30 април 2019 г
8
Изгрев над Охридското езеро, близо до Струга, Република Северна Македония.
9

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани