Пакистански сервитьор доби световна слава заради прилика с герой от "Игра на тронове"

18:40, 30 апр 19 / Любопитно 25 1442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Какво е общото между Пакистан и Вестерос - светът от сагата "Игра на тронове"? Отговорът се крие в двама мъже, които си приличат ужасно много, макар и единият да е холивудски актьор, а другият - сервитьор в пакистански ресторант, съобщава БНТ.

Животът на Рози Хан се преобръща, когато синът на собственика на заведението, в което работи, забелязва приликата между Рози и холивудската звезда Питър Динклидж, по-известен като Тирион Ланистър от "Игра на тронове".

26-годишният младеж не бил чувал за сериала и в началото се чудел защо хора се обръщат към него с името "Тирион". След като изгледал сериите, обаче осъзнал, че отвъд Океана има мъж, който много прилича на него. И че този мъж е световноизвестен актьор. Рози решава да подсили приликата и за целта си прави същата прическа.

"Иска ми се да работя в киното и да се запозная с Питър Динклидж. Най-хубаво би било, ако двамата снимаме съвместен филм", споделя мечтите си той.

Макар и засега да не е сбъднал американската си мечта, пакистанският Тириън Ланистър казва, че приликата му е помогнала да приеме своя ръст от 135 см. Вече по-самоуверен Рози се оглежда и за потенциална съпруга.

А неговият шеф обещава, че ще му помогне да замине за Съединените щати, ако холивудският му двойник изяви желание да се срещнат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама