Пакистански сервитьор доби световна слава заради прилика с герой от "Игра на тронове"

18:40, 30 апр 19 / Любопитно 25 336 Topnovini
1
2
3

Какво е общото между Пакистан и Вестерос - светът от сагата "Игра на тронове"? Отговорът се крие в двама мъже, които си приличат ужасно много, макар и единият да е холивудски актьор, а другият - сервитьор в пакистански ресторант, съобщава БНТ.

Животът на Рози Хан се преобръща, когато синът на собственика на заведението, в което работи, забелязва приликата между Рози и холивудската звезда Питър Динклидж, по-известен като Тирион Ланистър от "Игра на тронове".

26-годишният младеж не бил чувал за сериала и в началото се чудел защо хора се обръщат към него с името "Тирион". След като изгледал сериите, обаче осъзнал, че отвъд Океана има мъж, който много прилича на него. И че този мъж е световноизвестен актьор. Рози решава да подсили приликата и за целта си прави същата прическа.

"Иска ми се да работя в киното и да се запозная с Питър Динклидж. Най-хубаво би било, ако двамата снимаме съвместен филм", споделя мечтите си той.

Макар и засега да не е сбъднал американската си мечта, пакистанският Тириън Ланистър казва, че приликата му е помогнала да приеме своя ръст от 135 см. Вече по-самоуверен Рози се оглежда и за потенциална съпруга.

А неговият шеф обещава, че ще му помогне да замине за Съединените щати, ако холивудският му двойник изяви желание да се срещнат.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани