P!nk: Направих първия си аборт на 17 години

16:20, 30 апр 19 / Любопитно 25 1158 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп певицата P!nk призна в интервю с USA Today, че когато е била на 17 г. е абортирала, като след това е преживяла още няколко аборта, преди да роди двете си деца – 7-годишната си дъщеря и 2-годишния си син. Изпълнителката разкри, че е имала намерение да запази бебето, но не е успяла.

Певицата пусна нов албум в края на миналата седмица. Той носи заглавието "Hurts 2B Human", а една от песните в него разказва именно за този тежък период от живота ѝ.

"Винаги съм имала това мъжкарско, това силно тяло, като на гимнастик. Но на 17 г. преживях помятане. А щях да отгледам това дете. Но когато това се случи на жена или на младо момиче, се чувстваш сякаш твоето тяло те мрази, сякаш твоето тяло е счупено, и не прави това, което трябва да прави. След това също съм имала няколко аборта, така че мисля, че е важно да говориш за това, от което те е срам, за това кой си ти наистина и за болезнените неща", сподели изпълнителката пред USA Today.

Звездата е ходила на терапия, за да се справи с болката от аборта, но се е решила на това, чак когато вече е била на 22 години - 5 години след нещастния случай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама