Емил Радев ще посети област Видин като част от еврокампанията си

11:30, 02 май 19 25 1588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за евродепутат Емил Радев ще посети област Видин на 3 май (петък). От 11:00 часа в митрополитския храм „Св. Николай Чудотворец” Емил Радев ще присъства на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ във Видин. По традиция областната структура на партията ще даде старт на кампанията с водосвет за здраве и успех. На тържествения ритуал ще присъстват областният координатор на ГЕРБ-Видин и народен представител Владимир Тошев и общинските ръководства на партията от областта.

От 12:00 часа кандидатът за евродепутат Емил Радев ще се включи в „зелена” акция на ГЕРБ-Видин. Емил Радев, Владимир Тошев, членове и симпатизанти на партията ще засадят 200 рози в Розариума край замъка”Баба Вида”.

От 15:30 часа в Конферентната зала на Областна администрация Емил Радев ще представи акцентите в секторните политики в платформата на ГЕРБ за европейските избори пред жители на община Видин.

Посещението на кандидата за евродепутат Емил Радев във област Видин ще продължи със среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в гр.Кула, община Кула. Срещата ще се проведе от 17:30 часа в салона на НЧ „Просвета”, ул.”Възраждане” № 21.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама