За какво помагат разходките в иглолистната гора?

17:40, 03 май 19 25 2507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Иглолистната гора притежава силно енергийно действие. Тя има невероятни ползи както за въздуха, който дишаме, така и за нашето здраве.

Лечителите настояват, че иглолистните дървета могат напълно да изчистят човешката аура от всякакво вредно влияние, а учените са доказали, че въздухът в иглолистните гори е стерилен.

Иглолистните дървета помагат на хора с дихателни проблеми. Редовните разходки сред гората тонизират организма, насищат белите дробове с полезни съставки и подобряват дишането. Доказателство за това е иглолистната гора в Сибир, която се нарича белите дробове на нашата планета.

Въздухът, който иглолистните дървета филтрират, е наситен с йони, които носят благоприятен ефект върху централната нервна система. За хората, които страдат от безсъние и нервна възбуда, иглолистната гора се препоръчва като най-ефективното лекарство.

Тези дървета помагат и за възстановяване на емоционалното равновесие, стимулират процеса на мислене, сърцето и кръвоносните съдове. Те лекуват депресия и облекчават стреса и умората. Освен това, игличките на боровете и елите са с невероятно лечебни свойства, като в  тях се съдържа огромно количество каротин и витамин C. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама