Ева Майдел и Лиляна Павлова посетиха общините Божурище, Драгоман и Сливница

17:15, 03 май 19 25 1101 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел и Лиляна Павлова посетиха общините от Софийска област Божурище, Драгоман и Сливница. На срещите присъстваха още областният координатор на ГЕРБ - София област Галя Георгиева и зам.-областният управител на Софийска област Николай Николов.

В Божурище Ева Майдел и Лиляна Павлова имаха среща с управителите и служителите на завод за производство на кафе. „Благодарение на средствата от фондовете на Европейския сьюз и държавните средства - градът вече има изцяло европейски облик с обновени училище, читалище, парк и централен градски площад“, заяви Лиляна Павлова при срещата с персонала на фабриката и допълни, че фирмата за производство на кафе е била надежден и коректен партньор по време на цялото европредседателство.

Кандидатите за евродепутати посетиха обновения централен градски площад и основно ремонтирания парк „Орлите” в град Божурище, където имаха възможност да разговарят с местни жители.

Ева Майдел и Лиляна Павлова разговаряха и със служителите и администрацията на голяма транспортна фирма в индустриалната зона на град Сливница. Хората тук изключително много се вълнуваха от пакета „Мобилност“, който пряко засяга освен фирмата, в която работят, така и целия транспорен бранш. Кандидатите за евродепутати ги увериха, че битката ще продължи и през следващия мандат на ЕП. „Тя няма да бъде лека, но и България чрез своите представители няма да отстъпва от единната си позиция“, подчертаха Майдел и Павлова.

По стара българска традиция с хляб и сол четвъртата и седмата в листата на ГЕРБ и СДС бяха посрещнати пред туристическия информационен център в град Драгоман, изграден изцяло с европейски средства.

„Българите можем да живеем като всички останали европейци – да ядем същите храни, да дишаме същия въздух, да пътуваме по същите пътища, да плащаме същите такси, да имаме същите доходи. Но и да имаме същото спокойствие и същата переспектива за развитие! Това ми се иска да видя постигнато през следващите 5 години и затова ще продължавам да работя”, бяха думите на Ева Майдел при срещата с жители на града, състояла се в информационния център.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама