Как Мелания Тръмп възпитава сина си Барън

11:20, 04 май 19 / Любопитно 25 1702 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Виждаме Мелания Тръмп в ролята на Първа дама, на социален активист и на майка. Синът на Първото семейство Барън е неотлъчно с майка си и изглежда връзката между двамата е наистина силна. 


Мелания си е изградила репутация на обичаща, закриляща, но и строга майка. Тя има ясни виждания и конкретни правила, които спазва, когато става дума за възпитанието на сина си. Въпреки че е съпруга на държавния глава на САЩ, госпожа Тръмп се държи с 13-годишния си син така, както повечето родители.

Основен приоритет за Мелания като майка е физическото и ментално здраве на Барън. Именно на второто често не се обръща достатъчно внимание, което води до различни неприятни последствия.

За да има момчето правилни разбирания за морал, Първата дама често коментира с него спорни казуси от ежедневието или свързани с актуални теми. За нея е много важно той да знае кое е правилно и кое - не.


Тя учи Барън, че наркотиците например винаги са нещо зло, което обърква и тялото, и ума ти. Момчето е именно в тази възраст, когато изкушенията дебнат отвсякъде, затова темата за вредните субстанции е от съществено значение, пише The Epoch Times.

Мелания е щастлива от факта, че синът й се вслушва в нейните думи и приема казаното от нея за правилно. Дори когато става въпрос за отношението й към социалните мрежи.

Въпреки че тя е активна там, не позволява на тийнейджъра си да има профили във Facebook и Instagram. А и самият той няма особено желание да бъде онлайн. За сметка на това,Барън проявява сериозен интерес към спорта, а майка му го определя като страхотен атлет. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама