Снимки на уикенда 4 - 5 Май 2019

13:30, 05 май 19 25 4140 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Папа Францис пристига в София днес.
Тайландските доброжелатели вървят, преди да почетат тайландския крал  Маха Ваджиралонгкорн Бодиндадебаяварунгкун по време на церемонията по коронацията  извън Големия дворец в Банкок, Тайланд.
Рей Лорд пристига с огъня на освобождението на площад 5 май в Вагенинген, Холандия, 05 май 2019 г.
Колумбийци участват в митинг за легализация на канабиса и свободното отглеждане на растението по време на Световния март на марихуаната в Гвадалахара, Мексико.
Подготовка на празненствата преди свещения месец Рамадан в Ал Барагел, Кайро, Египет. Мюсюлманите по света празнуват свещения месец Рамадан, като се молят през нощта и се въздържат от ядене , пиене и сексуални действия ежедневно между изгрев и залез.
Руски войници участват в репетицията за военен парад в Москва, Русия. Русия ще проведе военния парад на Деня на победата на 09 май 2019 г., за да отбележи 74-ата годишнина от капитулацията на нацистка Германия през 1945 година.
Първото състезание на кораби от цял свят в залива Сан Франциско, Калифорния, САЩ. Отбори от САЩ, Великобритания, Франция, Япония, Китай и Австралия се състезават във втората серия на SailGP регата.
Експлозия по време на въздушни удари в град Газа. Съобщава се, че пет палестинци са били убити, включително трима в израелски въздушни удари в ивицата Газа и двама по време на протести след петъчната молитва близо до границата с Израел. Израелската армия твърди, че почти 100 ракети са били изстреляни в този ден.
Боливийски празнуват по време на традиционната фиеста де ла Крус в Сан Педро де Мача, Боливия. Ставаме свидетели на традиция, която датира от преди инките.
Папа Францис пристига в София днес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама