Американците свързват името на новото кралско бебе с комиксов герой, кучета и котки

12:20, 09 май 19 / Любопитно 25 1303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американците свързват името Арчи, с което британският принц Хари и съпругата му Меган нарекоха първородния си син, с две от най-популярните имена в поп културата си, както и с домашните си питомци, съобщи Reuters, цитирана от БТА.

Разкриха името на кралското бебе

Скоро след като херцозите на Съсекс оповестиха, че момченцето им ще се нарича Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, името на кралското отроче бързо се превърна във водеща тема в социалните медии.

Макар Арчи да е сред 20-те най-популярни имена за момче във Великобритания, то не е разпространено сред американските деца.

Меган и Хари показаха сина си

В САЩ, където е родена и израснала Меган Маркъл, хората масово свързват името Арчи с популярния комиксов герой - червенокосия тийнейджър Арчи Андрюс, дебютирал през 1941 г., както и с не толкова обичания персонаж Арчи Бънкър от телевизионния сериал "Всичко в семейството" от 70-те години на миналия век.

Коментирайки избора на име, потребител от САЩ написа в Twitter, че кралското бебе сега е вторият най-известен Арчи в света.

Освен с популярните персонажи Арчи Андрюс и Арчи Бънкър, американците свързват името и със своите кучета и котки, сред които наименованието е доста разпространено.

Включвайки се по темата, потребител на социалната мрежа публикува видео на своя лабрадор като кутре, придружено от надписа: "Това е нашият Арчи преди седем години". 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама