Александър Сиди от ВМРО: Ще продължим да браним България от мигрантите и джендър идеологията

08:55, 10 май 19 25 1289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ВМРО доказа последните пет години в Европейския парламент как може да се работи и да се брани българския интерес. Ето защо в следващия парламент, където имаме нови битки и битки, които трябва да довършим докрай, ще направим така че България да заеме своето достойно място в Европейския парламент. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия кандидатът за евродепутат от ВМРО Александър Сиди.

Европа на отечествата е това, за което се борим. Това е различно от цялата политика, която ни налага Брюксел, заяви Сиди.

Не сме малка държава, ние сме една от средните държави в Европа. Това че пакетът Макрон се опита да открадне българския бизнес, е ясно на всички. Ние категорично против този пакет във всичките му измерения. Ако беше на пазарен принцип, нямаше да има никакъв проблем за нас, посочи кандидатът за евродепутат на ВМРО.

В управлението се опитваме да защитим българския национален интерес така, както го разбираме ние. С оградата по градата успяхме да спрем силната мигрантска вълна, подчерта Сиди.

ВМРО в момента е една от силните партии. Всички, които са свързани с ДПС, ни атакуват, че в това пространство получаваме повече подкрепа, добави той.

По думите му след скандала с къщите за гости всеки български политик ще бъде изключително внимателен по темата.

Парите от Европа трябва да бъдат разходвани по-правилно, а не с тях да бъдат финансирани джендър идеологии, заяви Александър Сиди.

Ще продължим да браним България от попълзновенията на мигранти, от джендър идеологията – неща, които тровят българското общество, каза още кандидатът за евродепутат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама