Уил Смит първоначално отказал ролята на духа във филма "Аладин"

10:20, 12 май 19 / Любопитно 25 2167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският актьор Уил Смит отначало подходил резервирано към предложението да играе вълшебния дух от "Аладин", разказа самият той на премиерата на игралния римейк на "Дисни" в Лондон, предаде Ройтерс.

Това значело да следва стъпките на покойния комик Робин Уилямс, озвучил героя в анимацията от 1992 година. Смит - звездата от телевизионния сериал "Принцът от Бел еър" от 90-те години на миналия век, обаче внася индивидуална нотка и малко хип-хоп и рап в образа на синия дух от вълшебната лампа, която Аладин намира сред съкровища в пещера.

Петдесетгодишният актьор разказа, че първата му реакция към предложението за участие била: "По дяволите, в никакъв случай".

,,Робин Уилямс не е оставил много възможности за подобряване, що се отнася до образа на джина, поясни той. Така че погледнах и първото нещо, което ми хрумна, беше, че все пак това е игрален екшън. И си помислих, че може да е малко по-различно."

Игралната версия е с около час по-дълга. Филмът следва сценария на анимационния филм, в който бедният Аладин се влюбва в Жасмин, но режисьорът Гай Ричи каза, че историята "трябва да се осъвремени".

Най-вече образът на Жасмин трябваше да се промени и развие. Ролята на Жасмин се изпълнява от Наоми Скот, която участва и в предстоящия римейк на "Ангелите на Чарли".

"Жасмин търси своя глас и извървява дълъг път, за да го открие. Искам малките момиченца да гледат как става това", каза Скот.

Различни животни са снимани в музикалния филм. Той съдържа както оригиналните, така и нови песни.

"Аладин" е най-новият игрален римейк на Дисни, а през лятото се очаква премиерата на "Цар Лъв".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама