МВР: Заподозреният за убийството в Костенец е асоциален и с труден характер

08:36, 13 май 19 25 1980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четвърти ден без следа от заподозрения за убийството на бившата си съпруга мъж от Костенец. 38-годишната Милена Шишкова от Костенец бе открита в безпомощно състояние близо до дома й в петък.

Директорът на ОД на МВР-София старши комисар Николай Спасов описа Зайков като човек с труден характер и асоциален. По думите му той не обичал обществените места и дори нямал мобилен телефон през последната една година.

Милена от Костенец е застреляна от упор, барети търсят убиеца в планината

Въпреки усилията на полицаите, издирването не дава резултат. Вчера органите на реда реагираха на най-малко 7 сигнала за места, където би могъл да се укрива Стоян Зайков.

Снощи в 20 часа получихме сигнал в Долна Баня, че млада дама е видяла мъж, отговарящ на въпросното описание в местност, близка до стадиона. Незабавно са изпратени екипите, които са налични в РУП-Костенец. Обходен е районът. Също така колегите от СОБТ използваха и дрон. Но за съжаление такова лице не беше открито”, обясни директорът на столичната полиция пред Нова телевизия.

Четвърти ден издирват мъжа, заподозрян за убийството на бившата му съпруга в Костенец

Вторият сигнал бил подаден малко след полунощ. Деца са сигнализирали, че мъж се насочва към необитаема къща. Служители на полицията са обходили района, но и там не го намерили.

Кола на жандармерията охранява постоянно и улицата, на която живеят родителите му. Известно е, че той е криминално проявен и е създавал проблеми на Милена, за което са знаели и нейните близки.

Старши комисар Спасов добави, че към момента основната версия е, че убиецът се намира в района на Костенец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама