Къде няма да има вода в София

07:00, 14 май 19 25 1090 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 14-ти май (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Божурище“ жк. „Илинден“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Виктор Павлов“, ул. „Иван Хаджиенев“, ул. „Сава Михайлов“, бул. „Вардар“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Божурище“ ъгъла с ул. „Иван Хаджиенев“.

На 14-ти май във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Могила“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кипарис“ ул. „Суходол“, по ул. „Могила“ между ул. „Обретеница“ и ул. „Георги Бенковски“, ул. „Иван Пешев“ № 7 и № 15. и ул. „Рашовец“ № 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Суходол“ ъгъла с ул. „Могила“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нарцис“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хризантема“, по ул. „Нарцис“ от ул. „Съединение“ до ул. „Янко Панайотов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Нарцис“ ъгъла с ул. „Хризантема“.

На 14-ти май във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на бул. „Сливница“ НПЗ „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“ от ул. „Обелско шосе“ до бул. „Панчо Владигеров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 732 ъгъла с ул. 733.

На 14-ти май във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Босилек“ вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ №166 до ул. „Околовръстен път“ и Подстанция „Север – Юг“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Симеоновско шосе“ №150.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама