30 трика за красота на принцесите – от Даяна до Меган

20:00, 15 май 19 / Любопитно 25 2189 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да, те са кралски особи, но това не ги прави неподвластни на времето. Освен кралица Елизабет, тя е вечна. Мегън, Кейт и другите членове на британското кралско семейство разчитат на собствената си красота и малко помощ от гримьорите им, за да изглеждат перфектно при всяко свое появяване. За щастие първата стъпка към красива кожа се предлага в почти всички магазини. Кралска тиара не се изисква.

Правете лицеви упражнения

15 повторения.. усмивки.. Да, Мегън прави това. „Научих за лицевите упражнения от любимата си козметичка, Никола Джос, която скулптурира лицето отвътре навън. Колкото и глупаво да звучи, работи. В дните, в които го правя, скулите и челюстта ми са далеч по-изваяни“.

Слагайте сенките си за очи в три стъпки

Херцогинята на Кеймбридж се гримира сама за сватбения си ден. Е, и с малко „творческа подкрепа“ от Хана Мартин. Ето и стъпките - най-светлият цвят се слага върху целия клепач, малко по-тъмното на долната част на клепача и най-тъмния нюанс се поставя на сгъвката.

 

Освежете кожата си с шипково олио

Херцогинята не е потвърдила от първо лице, но се твърди, че шипковото олио е нейзменна част от грижите ѝ за красотата.

Не се притеснявайте от късата коса

Принцесата на Уелс, Даяна, дълго носи косата си по модата на 80-те, докато не се запознава със звездния стилист Сам Макнайт и му се доверява за късата си подстрижка. Той казва: „Като повечето жени и тя обичаше да използва косата си като параван. Веднъж ме попита какво бих направил, ако имах свободата. Казах ѝ, че ще я подстрижа късо и тя ми се довери.“

Вижте още трикове, които прилагат принцесите за своята красота, тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама