Новата жена на бившия съпруг на Меган Маркъл му постави ултиматум

12:20, 16 май 19 / Любопитно 25 1896 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новата жена на Тревър Енгелсън, който е бивш съпруг на херцогинята на Съсекс Маркъл, го заставила да остави Меган в миналото.

Трейси Кърланд се омъжи за американския продуцент преди броени дни. Двамата имат връзка от 18 месеца. Тяхната сватба за малко не съвпадна с раждането на сина на Меган и принц Хари.

Бившият съпруг на Меган Маркъл с пищна сватба в Монтесито

Блондинката заявила на Тревър, че трябва да забрави бившата си изцяло и да я остави в миналото, тъй като двамата плануват да създадат семейство скоро, разкрива Fabulous Digital, цитиран от вестник "24 часа".

Трейси е наследница на милионна империя. Нейна приятелка споделя пред изданието: "Тя е свеж въздух в живота на Тревър и двамата са безумно влюбени".

"Името на Меган никога не се споменава, когато сме в компания, и имам чувството, че никой не го интересува какво се случва в живота й", добавя близката на новата съпруга на Енгелсън.

Въпреки че приятелката й твърди, че младоженците са забравили за кралските особи, хранителната консултантка от Калифорния е спомагала възстановяването на Тревър след раздялата му с Меган.

"Изглежда, че той вече се е справил с всякакъв емоционален багаж, останал му от предишния брак, или сякаш се е изпарило всичко. И очевидно Трейси е била ключът към това. Тя е внимателен и чувствителен човек", допълва приятелката на 31-годишната американка.

Още повече двамата младоженци следват стъпките на Меган и принц Хари и искат по-скоро да имат деца. "Всички смятаме, че скоро ще създадат семейство. Те бяха заедно само 18 месеца, но се чувстват сякаш са открили сродната си душа", казва източникът.

Но преди да пристъпят към следващата сериозна стъпка новата съпруга на Тревър иска да бъде сигурна, че той напълно е забравил бившата си. "Аз дори не мисля, че Трейси мисли за миналото на мъжа си... просто иска всичко да е изчистено", коментира приятелката на младата съпруга.

Меган Маркъл и Енгелсън се срещат за първи път през 2004 г., когато тя все още работи като актриса, а той е филмов продуцент. След 7-годишна връзка двамата се женят на плажа в Ямайка. 

Само две години по-късно те се развеждат като в документите посочват, че причина за това са непреодолими различия. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама