Двоен епизод за финала на „Господин Х и морето“

18:40, 16 май 19 / Любопитно 25 1277 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 17 май от 20:00 часа криминалната комедия „Господин Х и морето“ ще отбележи с двоен епизод финала на сезона.

Със своите 12 епизода сериалът се наложи като развлекателна комедия, която отваря темите за поколенията, връзките между хората, „заемането“ на чужда самоличност, малките и големите лъжи в живота и абсурдните последствия до които води всичко това.

Вики получава бизнес предложение в „Господин Х и морето”

За голяма част от актьорите „Господин Х и морето“ е дебют на малкия екран и предизвикателство да влязат в жанра комедия, който често е голяма стъпка и за доказали се артисти. Дебют направи и кучето Фарел, което освен любимец на продукцията се превърна и във фаворит на зрителите с ролята на Пешо – кучето, което винаги е близо до героя на Калин Врачански.

В двойния финален епизод, ще видим как ще се справи Хамелеона, когато разбере, че Пешо не се е загубил, а е отвлечен. С какво ще отвърне чаровният измамник и няма ли играта да загрубее? Една от майките няма да се сдържи и ще предаде г-н Христов на Лилавия.

Дали на Хамелеона ще му се наложи да бяга и да се крие или ще намери начин да се справи с наемния убиец? Накрая картината ще бъде продадена, но какво ще направи Симо с парите предстои да разберем. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама