Марешки: Минималната заплата трябва да е 1200-1500 лева

08:15, 17 май 19 25 1005 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Минималната работна заплата към днешна дата трябва да е 1200-1500 лева", заяви в блиц интервю пред Нова телевизия лидерът на "ВОЛЯ" Веселин Марешки, който оглавява листата на партията за евровота.

"Европа за всички нас би трябвало да е люлка на цивилизацията и християнските ценности", заяви Марешки. Запитан за любимия му действащ политик, Марешки посочи колегите си от "ВОЛЯ" и Андон Дончев.

Марешки: ВМРО тласка България към циганизация

"Понякога съм малко наивен и по-добър отколкото трябва, вярвам прекалено много авансово на хората", заяви Марешки, запитан за най-големия си порок.

Нямам нито един инвестиран лев извън България, доскоро извън любимата ми Варна”, заяви Марешки.

Той изрази подкрепа за действията на главния прокурор Сотир Цацаров, който поиска от службите цялата налична информация относно банкови сметки, участие в офшорни компании, притежавани недвижими имоти в чужбина и други инвестиции от лица, заемащи висши публични длъжности и недекларирани по съответния ред.

Марешки: Победата на картела срещу мен ще значи победа над народа

"Едно от най-лошите неща, извън корупцията и грабежа, които се случиха през последните години, е, че откраднатото от българите и българската държава се изнася навън. Ако крадците, корумпираните, инвестираха в България, поне щяха да създават някакви блага тук. Затова приветствам тази инициатива, надявам се, че ще стигне до края, няма пак да ги прикрият и всички да излязат чисти като момини сълзи”, заяви Марешки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама