„Съживяват” Уитни Хюстън с холограма, планират и турне

11:20, 21 май 19 / Любопитно 25 1314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наследниците на Уитни Хюстън сключиха договор, с който да съживят паметта на американската певица. Той предвижда да бъде издаден неин посмъртен албум и да бъде осъществено турне с помощта на холограма, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Дискографската компания „Праймъри уейв мюзик” обяви, че е подписала договор с наследниците на певицата, починала през 2012 година. Фирмата се е сдобила с 50% от правата над музикалното и филмовото ѝ наследство.

Уитни Хюстън е изпълнителката, получила най-много награди за всички времена. Нейният живот беше белязан от звезден възход и падения, свързани с дрогата. Тя почина на 48-годишна възраст, като от любимото дете на Америка се превърна и в любим обект на жълтата преса.

Приоритет на подписания договор ще бъде осъществяването на холограмно турне на Уитни Хюстън и евентуално на подобен спектакъл на Бродуей.

"Уитни беше една изключителна певица и нейните песни и до днес са част от всекидневието на милиони хора по света", заяви Лорънс Месъл, изпълнителен директор на „Праймъри уейв мюзик”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама